Εξυπ. Πελατών & Τηλ. Παραγγελίες: +302310758002 / +302310756431

Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής

 Οι αποστολές των προϊόντων που επιλέξατε  επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 1,50 €

Η αποστολές που πραγματοποιεί η εταιρία  pit-bull.gr γίνονται με τον ACS courier σε όλη την Ελλάδα από 1 εως 3 εργάσιμες μέρες  ανεξαρτήτως περιοχής (πόλη-νησί-δυσπρόσιτες περιοχες). Αποστέλλονται  την  αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα της παραγγελία σας εφόσον δεν εχετε επιλεξει προιον παραγωγης οπου χρειαζεται περιπου 7 εργασιμες ημερες για την κατασκευη του προιοντος.

 

 Aλλαγές προϊόντων

 Έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε τα προ'ι'όντα που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακων  ημερών από την ημέρα παραλαβής του αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρία που συνεργάζετε η pit-bull.gr. Aπαραίτητη προυπόθεση για την επιστροφή του προιόντος είναι να συμπληρώσετε την φόρμα ''ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ'' και η εταιρία pit-bull.gr  θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο ή να επικοινωνήσετε στατηλέφωνα της εταιρείας, Όλα τα προ'ι'όντα επιστρέφονται στην έδρα της εταιρίας ΤΕΡΜΑ ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ, ΕΥΟΣΜΟ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΚ  56224. Βασικός παράγοντας για την επιστροφή είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο ή να φέρει εσωτερικές και εξωτερικές φθορές καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς του ή οποιουδήποτε άλλου είδους έντυπο πάντα με τα λογότυπα της εταιρίας. 

 (Προτείνουμε να δοκιμάζετε το προϊόν πάνω σε μαλακή επιφάνεια, όπως χαλί, μοκέτα κλπ), καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (μέσα στο κουτί του και στη σακούλα μεταφοράς) με την απόδειξη αγοράς του ή με οποιουδήποτε άλλου είδους έντυπο. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε πίσω τα προ'ι'όντα που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακων  ημερών από την ημέρα παραλαβής τους με κοστος 1,50€ ανα αποστολη αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρία που συνεργάζετε η pit-bull.gr. Aπαραίτητη προυπόθεση για την επιστροφή του προιόντος είναι να συμπληρώσετε την φόρμα ''ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ'' και η εταιρία pit-bull.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο. Όλα τα προ'ι'όντα επιστρέφονται στην έδρα της εταιρία ΕΔΡΑ ΤΕΡΜΑ ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ, ΕΥΟΣΜΟ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Βασικός παράγοντας για την επιστροφή είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο ή να φέρει εσωτερικές και εξωτερικές φθορές καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς του ή οποιουδήποτε άλλου είδους έντυπο πάντα με τα λογότυπα της εταιρίας. Επιστροφές χρημάτων γίνονται αυστηρά εντός 30 ημερολογιακών ημερών σε προιόντα τα οποία δεν υπαγόνται σε έκπτωση ή σε εκπτωτικά πάκετα προσφορώνεφόσον η εταιρία έχει παραλάβει τα προ'ι'όντα τα οποία έχει στείλει στον εκάστοτε πελάτη με όλα τα παραστατικά τα οποία την συνοδεύουν αφαιρόντας πάντα τα έξοδα αποστολής-επιστροφής και  ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΤΕ ¨<ΕΘΝΙΚΗ> αφαιρώντας τα έξοδα αποστολής-επιστροφής που μπορεί να διαφέρουν σε κάθε περίπτωση ανάλογα με το βάρος και την περιοχή( δυσπρόσιτη ή μη ). Σε περίπτωση που η επιστροφή γίνει σε λογαριασμό άλλης τράπεζας τα έξοδα τραπέζης (ανάλογα την τράπεζα μπορεί να διαφέρει το ποσό) τα επιβαρύνεται ο πελάτης.
FOLLOW US ON

Ξανθίππης, Ελευθέριο Κορδελιό
562 24 Θεσσαλονίκη

Τ. +302310758002 / +302310756431

active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης