Εξυπ. Πελατών & Τηλ. Παραγγελίες: +302310758002 / +302310756431

Όροι χρήσης

Η ιστοσελίδα pit-bull.gr διαθέτει τα προ'ι'όντα της ηλεκτρονικά μεσω δυαδυκτίου. Πριν περιηγηθείτε στο καταστήμα μας παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης - προυποθέσεις και βεβαιωθείτε οτι συμφωνείτε.

1.ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η pit-bull.gr μπορεί να τροποποιησεί ή να αλλαξεί εξ' ολοκλήρου τις πληροφορίες και τις προυποθέσεις που υπάρχουν και είναι υποχρεωμένη να ενημερώνει τους πελάτες της μέσω της ιστοσελίδας. Ο νεοι οροι χρησης ισχύουν απο την στιγμή που αναρτώνται στην επίσημη σελίδα της pit-bull.gr

2.ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η pit-bull.gr δεσμέυεται για την άριστη κατάσταση των προϊόντων που βρίσκονται στο ηλεκρονικό κατάστημα.

3.ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η pit-bull.gr εγγυάται για την έγκαιρη ενημέρωση του πελάτη για την διαθεσιμότητα των προ'ι'όντων. 

4.ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1.Πληρωμή με αντικαταβολή

Αν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή ΔΕΝ απαιτείται χρήση πιστωτικής κάρτας,πληρώνετε τον εκπρόσωπο της εταίριας courier ACS με την παράδοση των προ'ι'όντων σας.ο τρόπος πληρώμης με αντικατάβολη είναι ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ 2.00€. 
2. Πληρωμή με την πιστωτική/χρεώστικη σας κάρτα

Έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας με την πιστωτική σας κάρτα, σε ασφαλές περιβάλλον της τραπεζας. Το κατάστημα pit-bull.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει τις οικονομικές σας συναλλαγές  μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.Δεχομαστε ολες τις καρτες Visa και Mastercard.

3. Πληρωμή με PayPal

Το PayPal είναι μια επιχείρηση ηλεκρονίκου εμπορίου μεσώ του οποίου επιτρέπονται οι πληρωμές ηλεκτρονικά και οι μεταφορές χρημάτων γίνονται μέσω διαδυκτίου.

5. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ALPHA BANK

Έχετε την δυνατότητα να εξοφλήσετε την αξία της παραγγελίας σας με τραπεζική κατάθεση σε οποιοδηποτε κατάστημα ΟΜΙΛΟΥ ALPHA BANK. Eπίσης μπορείτε να κανετε μεταφορα χρημάτων απο τον λογαριασμό σας στον λογαριασμό της εταίριας μεσω ibanking.

 AΡΙΘΜΟΣ IBANKING

GR 210 140 4160 4160 0200 200 5181

4. Αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν και από το φυσικό κατάστημα της εταιρίας pit-bull.gr με έδρα ΤΕΡΜΑ ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ, ΕΥΟΣΜΟ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

5.Aλλαγές προϊόντων

 Έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε τα προ'ι'όντα που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακων  ημερών από την ημέρα παραλαβής  αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρία που συνεργάζετε η pit-bull.gr. Aπαραίτητη προυπόθεση για την επιστροφή του προιόντος είναι να συμπληρώσετε την φόρμα ''ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ'' και η εταιρία pit-bull.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο. Όλα τα προ'ι'όντα επιστρέφονται στην έδρα της εταιρείας ΕΔΡΑ ΤΕΡΜΑ ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ, ΕΥΟΣΜΟ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Βασικός παράγοντας για την επιστροφή είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο ή να φέρει εσωτερικές και εξωτερικές φθορές καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς του ή οποιουδήποτε άλλου είδους έντυπο πάντα με τα λογότυπα της εταιρίας.Αλλαγές σε προιόντα προσφορών γίνονται μόνο με προιόντα που είναι σε προσφορά.

 Επίσης βασικός παράγοντας για την επιστροφή του προϊόντος είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο ή να φέρει εσωτερικές κι εξωτερικές φθορές (προτείνουμε να δοκιμάζετε το προϊόν πάνω σε μαλακή επιφάνεια, όπως χαλί, μοκέτα κλπ), καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (μέσα στο κουτί του και στη σακούλα μεταφοράς) με την απόδειξη αγοράς του ή με οποιουδήποτε άλλου είδους έντυπο. 

6.ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε πίσω τα προ'ι'όντα που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακων ημερών από την ημέρα παραλαβής του με κοστος 5,00€ ανα αποστολη αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρία που συνεργάζετε η pit-bull.gr. Aπαραίτητη προυπόθεση για την επιστροφή του προιόντος είναι να συμπληρώσετε την φόρμα ''ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ'' και η εταιρία pit-bull.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο. Όλα τα προ'ι'όντα επιστρέφονται στην έδρα της εταιρίας ΚΑΒΑΛΑΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Βασικός παράγοντας για την επιστροφή είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο ή να φέρει εσωτερικές και εξωτερικές φθορές καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς του ή οποιουδήποτε άλλου είδους έντυπο πάντα με τα λογότυπα της εταιρίας. Επιστροφές χρημάτων γίνονται αυστηρά εντός 30 ημερολογιακών ημερών σε προιόντα τα οποία δεν υπαγόνται σε έκπτωση ή σε εκπτωτικά πάκετα προσφορών,εφόσον η εταιρία έχει παραλάβει τα προ'ι'όντα τα οποία έχει στείλει στον εκάστοτε πελάτη με όλα τα παραστατικά τα οποία την συνοδεύουν αφαιρόντας πάντα τα έξοδα αποστολής-επιστροφής και  ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΤΕ  αφαιρόντας τα έξοδα αποστολής-επιστροφής που μπορεί να διαφέρουν σε κάθε περίπτωση ανάλογα με το βάρος και την περιοχή( δυσπρόσιτη ή μη ). Σε περίπτωση που η επιστροφή γίνει σε λογαριασμό άλλης τράπεζας τα έξοδα τραπέζης (ανάλογα την τράπεζα μπορεί να διαφέρει το ποσό) τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΙΜΗΝΟΥ 

 7.ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ - ΑΖΗΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Για την δική σας ασφάλεια και καλύτερη εξυπηρέτηση, πριν καταχωρήσετε οποιαδήποτε παραγγελία, καλό θα ήταν να είστε απόλυτα σίγουροι ότι θα έχετε την δυνατότητα να τα παραλάβετε, προκειμένου να μπορείτε να έχετε και σε επόμενη παραγγελία το προνόμιο της αντικαταβολής (πληρωμή με την παράδοση). Σε αντίθετη περίπτωση (μη παραλαβής - άρνησης της παραγγελίας), στην επόμενη παραγγελία δεν θα έχετε το προνόμιο της αντικαταβολής, θα σας ζητηθεί από εκπρόσωπο της εταιρείας μας, να πληρωθεί με τραπεζική κατάθεση - πιστωτική κάρτα - paypal.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η εταιρεία έχει προβεί στη δημιουργία αυτού του όρου, για έναν και μοναδικό λόγο (κάθε αποστολή που είναι με αντικαταβολή είτε με δωρεάν προς εσάς, είτε μη δωρεάν μεταφορικά, επιβαρύνεται η εταιρία την αποστολή ακόμη και στην περίπτωση που αρνηθείτε ή δεν παραλάβετε την παραγγελία σας).

 

8.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η  pit-bull.gr με σεβασμό στον καταναλωτή εγγυάται για την φερεγγυότητα και το δικαίωμα προσωπίκου απορρήτου των στοιχείων του καθε πελάτη. Τα στοιχεια τα οποια ζητουνται απο την pit-bull.gr αφορουν την διεκπεραιωση μιας  παραγγελιας και την επικοινωνια με τον πελατη για διευκρινησεις των παραγγελιων και για τυχον προβληματα που μπορει να προκυψουν. Επιπλεον μπορει να χρησιμοποιηθουν για ενημερωση του πελατη για τις  νεες προσφορες και bonous απο τις συναλλαγες του με την εταιρια pit-bull.gr. Σε καμμια περιπτωση δεν μπορουν να χρησιποποιηθουν προς οφελων τριτων.

9. ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ : Ελλατωματικά προ'ι'όντα θα αναγνωριστούν από την εταιρεία μας, μόνο όσα φέρουν φθορά υλικού, ξεκολλήματα, ξηλωμένες ραφές, ασυνίθιστα εξογκώματα, σε διάστημα εντός 30 ημερών από την ημέρα παραλαβής και μόνο, Σε αυτές τις περιπτώσεις ο πελάτης δεν επιβαρύνεται τα 3,00€ κόστος επιστροφής. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για χρωματικές διαφορές που μπορεί να υπάρξουν από οθόνη σε οθόνη κάθε πελάτη.

10.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το περιεχόμενο των σελίδων που ακολουθεί αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της pit-bull.gr
FOLLOW US ON

Ξανθίππης, Ελευθέριο Κορδελιό
562 24 Θεσσαλονίκη

Τ. +302310758002 / +302310756431

active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης