Εξυπ. Πελατών & Τηλ. Παραγγελίες: +302394113110 / +302394113524

Ελληνικά Δερμάτινα Παπούτσια Pit-Bull Toms20 Red

Κωδικός προϊόντος: TOMS20/RED
από:

2 τεμάχια

Ποσότητα :  Ελάχιστη ποσότητα : 1 τεμάχια

Χρώμα : Μέγεθος :

Κόκκινα Αντικέ Ανδρικά παπούτσια δερμάτινα - ανατομικά, Pit-bull παπούτσια Ελληνικής κατασκευής, από γνήσιο Ελληνικό δέρμα, αντικέ λαδερό δέρμα από την αγαπημένη μας Κρήτη, εσωτερικά ενδεδυμένα με αντιμυκητιακή και υποαλλερική αναπνέων φόδρα, με κερομένα κορδόνια, ανατομικά πατάκια από αφρώδες υλικό τύπου memory foam, δεν ξεφουσκώνουν ούτε λιώνουν με την πάροδο του χρόνου, αντιολισθητική εύκαμπτη κρεπ ραμμένη σόλα για μεγαλύτερη άνεση στην κίνηση και απόσβεση κραδασμών, ραμμένη για έξτρα ανθεκτικότητα χωρίς κινδύνο ξεκολλήματος.

Κάθε άνδρας αξίζει ένα ζευγάρι PIT-BULL®....

Το προιόν αυτό κατασκευάστηκε από Ελληνικά χέρια στο Εργοστάσιο της Εταιρείας μας, στην Θεσσαλονίκη. 

Αγοράζοντας Ελληνικά προιόντα στηρίζετε της Ελληνικές Οικογένειες και χτίζεται το μέλλον των παιδιών σας, απολαμβάνετε Ελληνικά Ποιοτικά προιόντα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Προσοχή το συγκεκριμένο δέρμα, είναι ιδιαίτερο λαδερό δέρμα, κάθε ζευγάρι είναι ξεχωριστό ( ποτέ τα σημάδια σκούρα-ανοιχτά δεν είναι ίδια με την φωτογραφία ή με κάθε επόμενο ζευγάρι), αυτό εξαρτάται από τα νερά του ίδιου του δέρματος.

Φόρμα : Κανονική προς άνετη, σε καμία περίπτωση μην επιλέξετε μεγαλύτερο νούμερο από το κανονικό σας.

Χαρακτηριστικά Λαδερού Αντικέ δέρματος : Το λαδερό αντικέ δέρμα έχει την ιδιότητα όσο φοριέται να κάνει διάφορα νερά(σημάδια) ανάλογα τις τσάκες που θα πάρει όταν το φοράτε, εξαιρετικής ποιότητας πιο ανθεκτικό από τα εισαγώμενα δέρματα με μεγάλη διάρκεια ζωής. 

(Αγοράζοντας προιόντα pit-bull, μην λαμβάνεται υπόψην σας το νούμερο που φοράτε σε επώνυμα αθλητικά, διότι το αθλητικό περιέχει εσωτερικά αφρώδες σφουγγάρια με αποτέλεσμα να φοράτε μεγαλύτερο νούμερο σε αθλητικά από ότι στα υπόλοιπα υποδήματα σας).

Καθαρισμός : Παρακαλούμε φροντίζεται να καθαρίζεται τα δερμάτινα υποδήματα σας με καθαρό νωπό πανί χωρίς απορρυπαντικά, όχι μωρομάντηλα διότι έχουν ουσίες που βλάπτουν το δέρμα, όχι πλύση στο πλυντήριο ρούχων. Μπορείτε να προμηθευτείτε ειδικό λίπος(καμελ) διαφανές ή στο χρώμα του παπουτσιού σας, από τσαγκαράδικα της περιοχής σας με αυτόν τον τρόπο ενυδατώνετε το δέρμα και θα είναι πάντα ζωντανό το χρώμα του, ενώ παράληλα αυξάνεται ο χρόνος ζωής του υποδήματος σας.

Υλικό Κατασκευής Εξωτερικά Λαδερό Αντικέ Δέρμα Κρήτης 
Υλικό Κατασκευής Εσωτερικά Αντιμυκητιακή και Υποαλλεργική Φόδρα
Υλικό Κατασκευής Σόλας Κρεπ - Ραμμένη
Χρώμα Κόκκινο Αντικέ Λαδερό Δέρμα
Χώρα κατασκευής Ελλάδα
Κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019/2020

Είδατε πρόσφατα

 (0,00) Αριθμός χρηστών που βαθμολόγησαν (0)

FOLLOW US ON

Καβαλάρι Θεσσαλονίκη

Τ. +302394113110 / +302394113524

active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης